20-01-09

Wie niet waagt ...

soldenEen jeans met olifantenpijpen, een lange trui om de kou op het werk te trotseren, kniehoge laarzen in superzacht leder, een gekreukt 'mag niet gestreken worden' rokje en een grijs doorknoopkleedje. Dat was de buit na een zaterdagmorgend shoppen met mijn ma en een zondagnamiddag Maasmechelen Village. Het was lang geleden dat ik zoveel kocht en het was nog langer geleden dat ik shoppen zo leuk vond.
En dan vergeet ik bijna de prachtige vest met metallic gouddraad die bibi als kleedje gaat dragen op het bedrijfsfeestje van euh, hoe ga ik hem noemen, dinges. U weet wel, mijn laatste date waaraan ik blijf plakken. Raar eigenlijk, het lukt me maar niet om een leuke naam voor hem te bedenken. LD (laatste date)? DVDPH (dienen van de parochie hiernaast)? Sjoe (omdat ik dat soms voor't zeveren zeg)? Varkentje (omdat we beide op den boerenbuiten wonen en hij zogezegd een varkenskwekerij heeft en ik een koeienmelkerij). Raar dat het mijn eerste date is waarvoor ik geen naam vind. Misschien heeft u meer inspiratie? 
 
We sloegen nog een ander koopje op de kop. Twee tickets voor Venetië, begin april. Het was even raar om zo ver vooruit te plannen en ervan uit te gaan dat we dan nog samen zijn. Maar ik probeer niet teveel te denken, te genieten en ervoor te gaan. Wie niet waagt, ... blijft thuis :-)

Commentaren

Hèhè, dat had ik in het begin ook, bedenkingen bij ieder plan dat verder dan drie weken reikte. Dat gaat gelukkig over naarmate de tijd verstrijkt.

Nu nog prachtkoopjes, straks flodderend textiel aan uw perfect model?Gepost door: zapnimf | 20-01-09

Wat ik wel raar vind, dat die paragnoste van zolang geleden gelijk heeft gekregen. 't Zal wel toeval zijn, maar toch vreemd.

Gepost door: long time lurker | 20-01-09

@ Zapnimf Perfect model? Ik koop nog steeds een XL, een smalleke zal ik nooit worden en dat ambiëer ik ook niet. Het hebben van een lief is trouwens nefast voor mijn diëet, vooral omdat mijn loverboy ook zo graag eet (en de sadist zo smal is als iets en niets bijkomt, grrr). :-)

Gepost door: Elle | 20-01-09

Goed idee om er niet teveel over te piekeren, geniet ervan ;)

Gepost door: tijdtussendoor | 20-01-09

@ Long time lurker Ja die heeft veel juist gezegd, alhoewel, mijn loverboy ging 1 zoon hebben. Daar zat ze wel goed fout. En volgens mij ben jij iemand die ik privé ken, anders zou je deze opmerking niet maken :-)

Gepost door: Elle | 20-01-09

wat denk je van gewoon Hij of Hem, met een grote H. want als jij voelt voor hem wat ik voel voor de mijne, is er niets mooiers dan tonen dat je de zijne bent.

Gepost door: Finald | 20-01-09

Go girl!! You are doing great!!! (dacht eventjes dat je je blog had opgegeven for love, maar je zult het wel super druk gehad hebben é, niet???)
En niets mis met vooruit plannen, niet blijven trappelen, ga ervoor! (je aankopen klinken super)

Gepost door: Isa | 21-01-09

Venetië is prachtig mooi. Maar je moet wel verder gaan dwalen dan enkel de toeristische stekjes.

Gepost door: elke | 30-01-09

De commentaren zijn gesloten.