12-11-08

20 - dag 10

MichaelBubble't Is hard, mijn diëet. Niet zozeer wat ik mag eten (of eerder wat niet) maar wel de aanpassing qua gewoonten en bezigheden.
Het wordt me nu eens te meer duidelijk hoe erg eten en drinken deel uitmaakten van mijn sociale leven. Hoe erg ik ervan genoot. Hoe erg ik het mis.
Het gevolg is dat ik nu vele meer thuis ben, minder vrienden zie en enkele oude hobby's opgedoken heb.
Zo ging ik naar de bib voor enkele romans. Haalde ik mijn amateur-florist-talent uit de kast en maakte een abstract stuk met de originele naam 'rechthoek met gat'. Ik ontwierp de uitnodigingen voor mijn Vedette haar verjaardagsfeestje, nam ik het risico om samen met haar de nieuwe collectie kerstballen te bewonderen bij Van Uytsel en werden we bijna buiten gesmeten in het fotomuseum van Antwerpen.
Jawel, Elle wordt creatief en cultureel.

Toen ik Tutti Frutti opbiechtte een cd van Michael Bublé gekocht te hebben werd het stil aan de andere kant van de lijn.
"Elle, dat is erover. Nee, een cd-bon of superlage prijs is geen excuus. Den Bubblé, da's al zo erg als Frans Bauer begot."
Een identiteitscrisis was haar verdict.

Call me irrisponsible zou mijn nieuwe vriend zeggen :-)

Commentaren

Michael Bubblé is zalig mooi, 'Home' is mijn favoriet ... en ik zit NIET in een identiteitscrisis !!! ;o)

Gepost door: Stekelbeesje | 12-11-08

Huh? Hoezo zoals Frans Bauer?! Hellup, gelukkig niet!

Gepost door: kikkertje | 12-11-08

Michael wie???
Ik heb al een groot gat in mijn cultuur door "den Frans" wél te kennen, is dit nu nog groter geworden door "den Bublé" niet te kennen?
Man. Mijn cultuur-gehalte wordt hopeloos... :-p

Gepost door: Freekie | 12-11-08

Valt wel nog mee... da is den dienne van "Save the last dance for me" zekers...alé veel weet ik er niet over ook. Ben het eens gaan opzoeken :-) welk soort muziek hij nog heeft gemaakt....Valt eigenlijk wel nog mee...zeker niet gelijk de Frans :-)
Veel luistergenot dan nog hé ;-)

Gepost door: Wim | 12-11-08

Veel liever Bublé dan Bauer. Bauwer wil ik zelfs niet verniet.

Gepost door: Happy Genes | 12-11-08

Michael Bubblé is één van die zangers wiens muziek veel mensen stiekem wel mooi vinden, maar waar ze om de één of andere reden niet voor willen uitkomen. Ik vind hem ook gewoon goed, en daarmee uit.
De link met Frans Bauer zie ik ook niet echt.

Gepost door: Mii | 13-11-08

... Als je er niet goed bij voelt, bij je dieet of het gevoel dat je dieet je geeft, pas het dan een beetje aan. Je goed voelen straal je uit.
enfin, tot daar mijn filosofisch moment.
Voor de rest veel succes (ook met de Bublé)

Gepost door: Miss Mystic | 13-11-08

Diëten, er fantazstisch uitzien (want daarom gaan we op dieet) en dit enkel delen met michael bubblé*? Schande. Ee ndietende vrouw moet chapmagne drinken op restaurant, exquise slaatjes bestellen en genieten van alle complimentjes! * nog nooit van gehoord...

Gepost door: Liekos | 16-11-08

@ Liekos moest ik afvallen van slaatjes en champagne, yihaaaaa. Life would be simple!

Gepost door: Elle | 16-11-08

Ikke vind hem heel goed. :-)
Grts, W

Gepost door: Wouter | 20-11-08

De commentaren zijn gesloten.