21-10-08

Meerkeuze

Beeld je hetvolgende in:
Je bent een man en op vakantie leer je een vrouw kennen waarmee het goed klikt.
Terug thuis schenk je voor haar verjaardag een bon goed voor een 4-gangen diner bij jou thuis. Een flesje parfum zou gemakkelijker geweest zijn maar je wil je uitsloven en bewijzen dat je ook iets lekkers op tafel kan toveren. 
Buiten de chocomousse die stijver is dan diepgevroren choco verorbert ze alles smakelijk en complimenteert je voor de moeite.
Je stelt voor in de zetel te gaan zitten, nog een glaasje wijn te drinken en de foto's van op reis te bekijken. Je installeert je beide knus voor de laptop en geniet van de beelden. Je lacht, zevert en geniet na. Je zakt steeds dieper in de zetel en dommelt in. Je bezoek probeert je speels wakker te houden met een kussengevecht. Ze maakt duidelijk niet meer naar huis te willen rijden met het late uur en teveel aan wijn als excuus. Je antwoordt niet en valt in de zetel in slaap. Ze zegt dat ze het koud heeft en je stelt haar voor om in je bed te kruipen terwijl jij in de zetel blijft liggen. Ze lacht en repliceert dat er in dat bed plaats voor twee is. Je zegt even niets en antwoordt na lang beraad: 'ok'.
Je kruipt na haar in bed, nestelt je zo ver mogelijk van haar vandaan en valt binnen de 2 minuten in slaap. 's Morgens slaap je stevig door, je wordt niet wakker van je eigen gesnurk. Je merkt zelfs niet dat je bezoek tegen je aan komt liggen maar door gebrek aan reactie opstaat, je douche gebruikt en wegrijdt.
 
Je bent:
 
a) een platte sjat.
b) een nog niet helemaal overtuigde homo.
c) aan het twijfelen in te treden bij de Norbertijnen.
d) enkel geïnteresseerd in vriendschap.
e) impotent.
f) .... (vul zelf in)

Commentaren

abcdef een impotente nog niet helemaal overtuigde homo intredend bij de Norbertijen, kortom een platte sjat

is dit ok als antwoord?

Gepost door: tutti frutti | 21-10-08

F Vergeten waarom je haar hebt uitgenodigd.

Gepost door: Ikke | 21-10-08

G / H - Van het verkeerde bord gegeten en zelf de Rohypnol ingenomen
- Verjaardagsbon aan de verkeerde persoon gegeven

Gepost door: Ikke | 21-10-08

F Vrouwen ... altijd maar klagen. Ofwel worden ze verkracht, ofwel krijgen ze geen aandacht, maar iets tussen de twee bestaat niet.

Gepost door: Nick | 21-10-08

F / G de zoveelste met issues en 'ja maar'-s die nog een eeuwigheid kan twijfelen of hij het er nu wel of niet op wil wagen met jou.
En dus ook meteen G; eentje die je beter laat voor wat hij is. Vind het wel weer jammer voor je!

Gepost door: Nina | 21-10-08

onrechtvaardig Voor een keer dat een man zich eens niet direct sexueel aan een vrouw opdringt, dat hij als een echte gentleman gewoon een etentje organiseert zonder bijbedoelingen... krijgt hij direct het etiket "impotent" opgeplakt.

Het cliché dat een man altijd klaar moet staan...
zucht.

Gepost door: olivier | 21-10-08

Héhé grappig als mannen elkaar gaan verdedigen. Moesten ze nu nog de humor en zelfrelativering herkennen in mijn verhaal ...

Gepost door: Elle | 21-10-08

F : ...pas volgende week gescheduled voor het laatste deel van je sexoperatie en mist nog iets vitaal tussen je 2 grote tenen?

Misschien was het wel zijn zus die zich in hem verkleed had en vandaar de geslaagde maaltijd... alleen waren ze vergeten terug te switchen zodat hij mee in bed kon...

Gepost door: Breeg | 21-10-08

Heu? Geef mij maar een combinatie van alles...
Alé, hoe kan dat nu???

Gepost door: a-woman | 21-10-08

nen duts

Gepost door: jurgen | 21-10-08

euhm iemand met een louise/louis complex en te dom/bang is om te leven en alles aan een ander overlaat, en dan nog...??
(by the way, wacht een kadoke voor u bij mij)

Gepost door: Maai | 21-10-08

f) Moe

Gepost door: boskabout | 21-10-08

In seizoen 3 van SATC had Carrie hetzelfde voor. Blijkbaar ging het over romantiek. Elkaar eerst leren kennen en dan seks.
Maar dan denk ik: Wat weet Carrie er nu van??? Ze blijft maar dezelfde fout maken en blijft vallen voor Mr. Big. :)

Gepost door: beate | 21-10-08

D?

Gepost door: pieter | 21-10-08

Je bent I. een klungel van een ramp in het opvangen van signalen.
J. vergeten zeggen: vanavond niet, schat.

Gepost door: Margo | 21-10-08

Trek het je vooral niet aan. Dit is slecht voor je eigenliefde.
Kus
Guy

Gepost door: Guillaume de Montségur | 21-10-08

F: dè typecast om met je maten in een commercial voor een biermerk te figureren.

Gepost door: Tom Yum Kim | 21-10-08

tja... Aan je signalen kan het niet liggen want die waren overduidelijk...zal dan maar D kiezen zeker...of F "geen zin"...Alé zeg...kan het eigenlijk nie goe begrijpen...misschien toch eerst vriendschap en dan meer...Alé misschien kom je het toch nog te weten hé...

Gepost door: Wim | 21-10-08

te moe om te vrijen?

Gepost door: syho | 22-10-08

voor alle mannen die dit blijkbaar redelijk ok vinden:
al is de jongen van het afwachtende type, of moe, of romantisch en dus niet springklaar, whatever... ik vind hem wél verschrikkelijk onbeleefd! als je doodop bent, kan je je nog altijd excuseren en óók nog altijd je bezoek vastpakken terwijl je in slaap valt.
F=Boertig

Gepost door: saskia | 22-10-08

Goed gezegd Saskia Het gaat me inderdaad niet puur om sex, ik verlangde vooral naar een knuffel, een lichaam tegen het mijne of simpelweg een kus. Waarschijnlijk zend ik onbewust 'blijf van mijn lijf' stralen uit en had de jongen gewoonweg schrik haha.

Gepost door: Elle | 22-10-08

Grappige topic, ik lag strijk van't lachen moet ik zeggen :-)

Misschien volgende keer een t-shirt aandoen met erop : "Ik Bijt Niet" (of toch niet veel) :)

Gepost door: Wildcard | 22-10-08

Als een vrouw zich zo had gedragen, dan was het niet meer dan normaal geweest....

Gepost door: Ann | 22-10-08

Ik ben het helemaal met Anne eens.
Waarom wordt er van een man gezegd dat er wat mis met hem is als hij zich niet meteen op een vrouw stort?
Dubbele moraal hoor. Want deed hij dat wel en jij wilde niet dan was hij opeens een bloody bastard geweest. Jij zou het toch ook niet leuk vinden om op een openbaar weblog als lesbische frigide non bestempeld te worden alleen omdat je - om welke reden dan ook- niet wil ingaan op iemands avances?

Ik ben zelf een vrouw maar kan me soms wel voorstellen dat wij lastig volk zijn voor mannen. Wanneer doen ze het dan wel goed? Erg tricky, want je zal maar een verkeerde inschatting maken als man.

En heb je wel eens nagedacht over dat hij misschien gewoon geen zin had in jou. Jij wilt toch ook niet met elke man het bed induiken neem ik aan? Dus waarom zou dat bij hem niet hetzelfde zijn? ( pijnlijk, maar het kan natuurlijk wel ...) Bovendien was hij doodmoe. Wie heeft er dan nog zin in een potje seks? Heel normaal lijkt mij hoor. Niks mis met die man.

Ik vind het eerlijk gezegd juist galant van hem dat hij jou in zijn bed wil laten slapen terwijl hij zelf de zetel neemt. Waar vind je tegenwoordig deze ridderlijkheid nog?

Toegegeven....in slaap vallen bij je bezoek is minder galant. Maar blijkbaar was hij echt dodelijk vermoeid en jij had dat signaal moeten oppikken en tijdig naar huis te gaan ( en minder te drinken vooraf!) Dat zou je bij een ander toch ook doen, is wel zo beleefd namelijk.
Of nog maar niet te spreken van zonder afscheid te nemen of te bedanken opeens te verdwijnen omdat je eens een keertje niet krijgt wat je wil. Jammer dat je het niet met hem hebt besproken hoe je je voelde.

Wie is hier nu onbeleefd?
Gepost door: Amalia | 22-10-08

@ Amalia Humor schat, humor! Hij zou hier wel mee kunnen lachen, dat is waarom ik hem graag heb.
Hij was trouwens blij dat ik hem niet wakker gemaakt heb en bedankte voor het lieve briefje dat ik liet.

Gepost door: Elle | 22-10-08

Ik zou... ...hem ook nog het voordeel van de twijfel geven.
Eens met hem praten en polsen hoe het komt dat hij zo moe was.

Een tweede opmerking die ik ook zou willen maken is de volgende: vrouwen met wie je de eerste keer dat het enigszinds mogelijk is in bed beland (of kan belanden) daar begin je beter niks serieus mee. Dat was een goede raad die ik ooit meekreeg van een kameraad en ik heb die ook opgevolgd.

Een laatste opmerking is ivm die Norbertijnen. Die ken ik niet zo goed maar het lijkt mij op het eerste zicht interessanter om te solliciteren bij de Trappisten, niet?

Gepost door: MotorFreek | 23-10-08

Jawadde Ok, ik ben een van fan Elle, en dus ik ben niet objectief, maar toch vind ik de moraalridders weer enorm snel op hun paard zitten zenne.
Weten jullie nu nog altijd niet dat er bij Elle altijd een fikse dosis zelfrelativering in haar teksten zit en dat de situatie's altijd net iets zwart-witter worden omschreven dan ze in 't echt zijn.
Ik blijf in ieder geval genieten!

Gepost door: a-woman | 23-10-08

@ a-woman: amen to that!

Gepost door: saskia | 23-10-08

Genieten... Om daar op in te pikken...
Die frisse fruitige landwijn die je elke dag op het zonovergoten terras dronk, en waarvan je enthousiast enkele flessen mee naar huis bracht, diezelfde wijn smaakt in je keuken dor en heeft al zijn glans, die hij ginds had verloren.

Zo ervaar ik het met zintuiglijke vakantiegeneugtes en zo zou het ook best kunnen zijn met zomerliefdes. Ginder hebben jullie in de boomgaard liggen vogelen dat de stukken er vanaf vlogen, maar hier in ons grijze Belgique is al die erotische opwelling niet meer van tel. Het is niet meer die sfeer van daar.

Gepost door: Tom Yum Kim | 23-10-08

Je bent... een geslaagde muze voor een hilarische post. 'Haar' (gnigni) neemt het bovendien nog sportief op. Ik was wellicht allang met luid gemopper ten strijde getrokken met mister vibrator. Die ik uiteraard steevast bij de hand heb. Just in case.

Ik ben
(a) gestoord
(b) oversekst
(c) wanhopig
(d) een kutwijf
(e) ...

Amen!

Gepost door: Trits | 24-10-08

Een geiten wollen sok?

Gepost door: Jackobien | 26-10-08

Moehaaa!

Jee, d'r zitten wat droogstoppels tussen je lezerspubliek.

Gepost door: zapnimf | 25-11-08

De commentaren zijn gesloten.