25-08-08

I don't like mondays

petanqueNatuurlijk ben ik donderdagavond op date geweest. En natuurlijk viel het tegen. Een aantrekkelijke man, niet dom, harde werker. Maar geen greintje humor. Eén keer heb ik zijn glimlach mogen bewonderen maar ik denk dat het eerder een ongecontroleerde stuiptrekking was.

Zaterdag hield ik een petanque/wijn-feestje bij mij thuis. X legde ooit een piste achteraan in de tuin en bibi vond het hoogtijd dat die nog eens gebruikt werd. En het was gezellig. En vermoeiend. En pijnlijk, zondagmorgend.

Vandaag voel ik me leeg. Ik heb de laatste tijd enorm last van het 'I don't like mondays' - gevoel. Niet dat ik eraan denk om mijn collega's af te schieten, toch niet meer dan op andere dagen. Maar 's maandags geniet ik vaak van een rothumeur. Gelukkig wordt het een korte week want vrijdag heb ik vrijaf en trek ik met mijn Vedette naar Bellewaerde samen met VD'tje en kids. De ideale afsluiter voor de schoolvakantie en deze prachtige, warme zomer.

Commentaren

hou je vast, want ze voorspellen voor dit wekend tegen de 30 graden!!!! het zal dus wel degelijk een mooie afsluiter zijn ... (als het allemaal uitkomt)

Gepost door: isa | 25-08-08

... Ik ben ook niet verzot op de 'ik kan niet lachen' mannen. Humor, zo bevrijdend

Gepost door: Miss Mystic | 26-08-08

hi elle,
aangezien ze lekker weer voorspellen nemen we best onze bikini mee. mijn boezem zal dan wel in het niets verdwijnen naast de jouwe maar ik gun je de aandacht o zo graag :)
dikke bees
V
ps: de vrijgezellige papa's zijn bij deze gewaarschuwd!

Gepost door: VD'tje | 26-08-08

zonder @isa : hoop doet leven hé en kan ik eindelijk mijne BBQ ne keer boven halen !

@Elle:
Petanque is toch zo mee die ballen gooien naar een kleinder balleken hé ! en ondertussen sloten Pastis drinke...is da zo vermoeiend ?... :-) of heb ik iets gemist ?

Inieder geval geniet van jullie afsluiter !!! grtjs :-)

Gepost door: bartje | 26-08-08

@ Bart inderdaad, dat is dat met die ballen en in mijn geval met wijn gezien pastis de enige drank is die ik niet binnenkrijg. Het was het after-petanque gedeelte dat vermoeiend was. Attack of the blue trampoline enzo. Kies maar zelf wat je je daarbij wil voorstellen. De foto's zijn in ieder geval niet geschikt voor publicatie.

Gepost door: Elle | 26-08-08

Je kan alleen maar spijt hebben van iets dat je niet hebt gedaan. Ook al viel er dan niet veel te lachen.

Gepost door: zapnimf | 26-08-08

ben mij van alles aan t voorstellen nu ! en idd mijn gedachten zijn ook vermoeiend ! :-)

Gepost door: bartje | 27-08-08

De commentaren zijn gesloten.