21-08-08

Place your bets please

"Date eens het type man dat je anders niet zou kiezen" stelde Maai voor. En dat deed ik gisterenavond. Twee jaar jonger maar hij zag er vooraan in de twintig uit. Boekhouder en amateur-wielrenner. Een constante smile op zijn gezicht, zo één die je er niet afgeklopt krijgt. Een lieve jongen maar daar zit het em nu net. In mijn ogen is hij een jongen, geen man.
 
Met de kok lukt het maar niet om onze agenda's op elkaar af te stemmen. Normaal gezien gingen we vanavond iets drinken maar hij moet tot 22u werken en kan maar tegen 23u in mijn buurt zijn. Mijn verstand raad me af om zo laat tijdens de week nog af te spreken. Ik loop nu al met kleine ogen rond. Langs de andere kant denk ik "vroeger ging ik elke donderdag tot 3u weg dus nu zal ik dat ook wel overleven." Ik weet het dus nog niet. Mijn gevoel en nieuwsgierigheid gillen ja. Mijn verstand zegt nee. Naar wie ga ik luisteren? Doet ze het of doet ze het niet? Place your bets please.
 
De dilemma's van een vrijgezel, het leven is toch hard. Poehaaaaaaaaaaaaah.

Commentaren

gevoel Volgens mij ga je voor je gevoel. Wat heb ik nu gewonnen?

Gepost door: Christophe | 21-08-08

Doen! En dit weekend uitslapen!

Gepost door: a-woman | 21-08-08

Ik zou zeggen je verstand volgen als je hart er nog niet mee gemoeid is...

Gepost door: Nadia | 21-08-08

Heb je dorst? ... dat is volgens mij de eerste vraag ;-)
Gezondheid!

Gepost door: Freekie | 21-08-08

volg de kleine teen ;-)
slaap er een weekendje over

je hebt er nu ook wel de goede uitgekozen he (je date van gisteren), heb ook niet gezegd dat je eender wie eruit moest pikken! ;-)

tip: het boek 'de hondentrainer' is misschien iets voor jou, rode draad: mannen zijn als honden, belonen en straffen op de correcte manier en je krijgt ze zo waar je ze wil ;-) De auteur ontsnapt me even, but I let you know!

Gepost door: Maai | 21-08-08

Amateur-wielrenner? "Elite zonder contract" heet die categorie tegenwoordig. Tenminste, als onze jongen +23 jaar is. Indien jonger hoort hij bij de "espoirs".
Verwittiging: wielrenners zijn geen mensen zoals jij en ik! Maar je zult dat gauw genoeg merken.

Gepost door: Tom Yum Kim | 21-08-08

Ik wil niet te negatief zijn ivm die kok hoor, maar als jullie nu al jullie agenda niet op elkaar afgestemd krijgen,.....

Gepost door: MotorFreek | 22-08-08

et rien ne va plus .......

en Maai , als man en hondenliefhebber weet ik dat alleen het belonen werkt om resultaten te boeken , .....ervaring is soms beter dan boekenwijsheid ! .. ;-)

Gepost door: rafale | 22-08-08

Amaai, dat gaat hier nogal vooruit :-o
;-)

Wel, misschien kan ik toch verstand aanraden. Stel je voor dat je met wallen voor een date zit die je werkelijk interessant vindt? Dat is toch geen 'goed begin'? ;-)

Gepost door: Trits | 23-08-08

een echte vent kijkt naast de wallen ;-)
@ Rafale: leuk te horen dat negeren een beloning is voor jou! ;-)

Gepost door: Maai | 23-08-08

Trektuweplan. Jebentgrootgenoeg.

Gepost door: zapnimf | 25-08-08

De commentaren zijn gesloten.