25-07-08

Weer een boom minder

 

zaag boomRuiten kuisen, ik heb er een grondige hekel aan. Maar met dit weer en het familiefeest dat zondag @ my place plaatsvindt heb ik geen excuus meer. 4 Uur ben ik er al aan bezig geweest. 15 stuks van verschillend formaat. 15 x 2 want spijtig genoeg hebben ruiten 2 kanten. En als je ze maar 2-3 keer op een jaar kuist (yeah, shame on me) zijn die zo vuil dat je moet schuren en krabben om er de vliegescheten en grasspatten af te krijgen. Ik loop high van de amoniak. Grrrr. Vakantie, zalig.
Ja ik ben in mijn zaag. Ik ben nu éénmaal niet gemaakt om thuis te zitten. Zelfs niet met mijn Vedette. Van 8u ’s morgens (meestal eerder 6u30) tot 20u alleen maar met een kleuter praten, dat is niets voor mij. Hoe graag ik haar ook zie, ik snak naar een volwassen conversatie. Liefst op een terras met cocktail en schoon manvolk. Maar mijn vriendinnekes zijn ofwel aan’t werk ofwel op vakantie.

En Forrest vraagt u zich af? Die is de barbaar aan’t uithangen op een RPG-bijéénkomst. Ik heb al 3 dagen niets gehoord en ben te koppig om zelf te sms-en. Raar eigenlijk hoe snel je het gewoon bent om aandacht te krijgen en hoe je daar dan van moet afkicken. Maar ja, uit het oog, uit het hart, bij hem blijkt dat echt wel zo. Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaag, ik weet het. En ’t is niet eens de tijd van de maand.

Commentaren

Logisch toch...zo'n hatelijk werkje en dan 3 dagen geen aandacht gehad, een mens zou al voor minder beginnen klagen!
Maar ik weet het goedgemaakt, want ik heb je bij deze een Awardstokje toegesmeten. Je vindt het op mijn blog, met alle nodige uitleg ;-)

Gepost door: Breeg | 25-07-08

Spijtig dat hij niet forest heet, boom genoeg om tegen te zagen.

Die ruiten... hmm je doet anders nog altijd twee tot drie keer beter dan ik. Zolang je er nog door kan kijken, is ruiten poetsen onnuttig werk.

Bij haar (Breeg) de uitleg, bij mij ook een klein vermeldingske.

Gepost door: zapnimf | 25-07-08

En ja hoor, ook van mij krijg je een awardstokje! Als dat de venster- en forrestdip niet een beeeetje beter maakt...? ;-)

Gepost door: Trits | 27-07-08

nog nen boom minder !!! der is vannacht ene uitgewaaid ! en da is zonder te zagen !!! grtjs en succes op terras nu ! :-)

Gepost door: bartje | 28-07-08

De commentaren zijn gesloten.