11-10-06

Na het ijskonijn nu het date-kieken

chicken girlIk was gisterenavond op MSN aan’t praten met een mede-blogger, onder mijn echte naam. Hij had het over deze blog niet wetende dat het de mijne is.  Hij vroeg of ik eens mee uit wou en zei ‘met jou wil ik wel uit, met die Elle bvb. niet, die vliegt er nogal door, daarbij ben je maar een nummer.  Het is een echte keuring.’ Ik wist even niet wat zeggen (ja ik).

 

Ik kan hem geen ongelijk geven, het is hier een opsomming van dates, da’s een feit. Maar een date is in de meeste gevallen ook te omschrijven als ‘een pint gaan pakken met een mogelijke kameraad’. 14 dates op 7 maand tijd, een gemiddelde van 2 per maand dus.  Is dat dan zo abnormaal? En wil dat zeggen dat ik hopeloos ben? Neeeeeeeih, ik weet zelf wel dat ik waarschijnlijk nog niet klaar ben voor een vaste relatie maar ondertussen vind ik het spannend en leuk om mensen te leren kennen en ‘pintjes te gaan drinken met een mogelijke kameraad’, ik ben nu éénmaal een zot kieken die graag naar iets leuk uitkijkt. Liever dat dan thuiszitten en naar Familie kijken (loopt dat eigenlijk nog?).


En een keuring, ja dat is het waarschijnlijk ook. Maar ik schrijf wat ik denk, daarvoor dient een blog en maak me niet wijs dat andere vrouwen en mannen die ‘een pintje zijn gaan pakken met een mogelijke kameraad’ ook zo niet denken en oordelen over hun ‘date’.

 

Maar weet je wat, ik ben eigenlijk vooral benieuwd of hij na het lezen hiervan nog gaat voorstellen om uit te gaan, ook al zou het niet met Elle maar met die andere vrouw van net 30 zijn.

15:58 Gepost door Elle in Date - mannen | Permalink | Commentaren (11) | Tags: date, msn, elle, ijskonijn, datekieken |  Facebook |

Commentaren

hihi! Eat this chatter! :)
Het leven is één grote keuring: keuren van de kledij van die andere vrouw, keuren van de gesprekspartner op 't werk, van de auto van de buur, enzovoorts. Je vertelt dus alleen hetgeen veel mensen denken.

Gepost door: a-woman | 11-10-06

;-) hoe grappig :-)
eat him alive
lol

daten zou ik zeggen! en je hebt gelijk, ge kunt maar kameraadjes ontmoeten hé ;-)

Gepost door: lord cms | 11-10-06

ttttssssjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj allé elleke toch .....da ge u zo laat opwinden door een medebloggerke....tttsssssssssss....d8 da ge beter wist....ge doet wa ge wilt ....en zou blij zij als ik mocht ff "daten" met U ....
grtsssss

Gepost door: b art | 11-10-06

van de stoute man in kwestie ... no worries, Elle ! We gaan dan 's een keertje feesten, beloofd ! :-)
** applaus van de banken **
ikke, den toffe pee ;-)
X

Gepost door: ikke | 11-10-06

tssss how rude om een ander op zo'n manier te beoordelen.
Hij MOET het toch niet lezen hé...

Gepost door: bibien | 12-10-06

Gaat hij soms daten met zijn ogen dicht en verstand op nul?

Gepost door: nana | 12-10-06

nee dat is niet veel daten en iets gaan drinken mag toch ook? Weet je wat ik dek dat sommige mannen nog ouderwets denken: als een man veel uitga is hij cool maar als een vrouw regelmatig weggaat of af en toe een date dan is dat schandalig. Ik wordt ziek van mannen met die geachte. BRR groetjes

Gepost door: sylvie | 12-10-06

10.000e bezoeker in aantocht hey elle,
10.000 bezoekers!!!! daar pakken we morgen een caipirinha op he!
en wat dat daten betreft: er is nog een hemelsbreed verschil tussen een pot gaan pakken met ne kerel of diene kerel zelf te pakken. maw ik ben fier op je dat je al zo vaak hebt kunnen weerstaan. haha waar is mijnen wilden tijd :-)))

ciao
VDT

Gepost door: VeDeTte | 12-10-06

Hey VDT, ja 10 000 bezoekers op 80 dagen, maft eigenlijk. Maar jij was voor mij altijd al één uit de duizend. Nee beste lezertjes, ik ben niet lesbisch of bi, daarvoor moet je op die andere blog zijn ;-) En ja, ik ben eigenlijk nog een brave als ik terugdenk aan jouw singletijd en die van andere vrienden! Tot morgen, big party!

Gepost door: Elle | 12-10-06

Olie op het vuur... Ik zou er gewoon in meegaan, maak hem desnoods wijs dat ge nog maagd zijt (maria had ook een onbevlekte ontvangtenis), laat hem zo nog wat zijn gal over "Elle" spuien (hem gelijk geven helpt). Zorg dat ge daarna in zijn gezicht kunt kijken de moment dat ie te weten komt dat gij Elle zijt, en dan genieten van hoe hij er zich uit probeert te draaien.

Gepost door: Yoda | 13-10-06

Leuk artikel

Gepost door: Escort Amsterdam | 01-10-14

De commentaren zijn gesloten.