22-09-06

Nummer 12

Hij belde gisterenavond net toen ik op toilet zat. Ik spurtte met halfopge- trokken broek naar mijn gsm en probeerde zo leuk mogelijk op te nemen.  ‘Met Elle’ zei ik vrolijk. ‘Hey, met CC, ca va?’  Hij was op weg naar de oudervergadering op de school van zijn kinderen. We spraken af dat hij me zou bellen als het gedaan was. Hij klonk heel aangenaam en spontaan, dat stelde me gerust.

Maar ik had nog meer dan twee uur de tijd en dus kroop ik achter mijn laptop (hij is gemaakt, alleluja!).  Een leuke babbel met een collega (roddel roddel) en kennisgemaakt met een lezer van deze blog en opeens besefte ik dat ik nog moest douchen en optutten. Op dat moment ging net de telefoon, CC om te zeggen dat hij binnen 20 minuten in café Z kon zijn.  Dus snel mijn douche in, kleren aan (geen tijd om te twijfelen over wat aandoen) en enkele minuten later reed ik mijn garage uit.

 

We kwamen gelukkig tegelijkertijd toe, ik keek er tegenop om in het overvolle café op zoek te gaan naar iemand waarvan ik met moeite weet hoe hij er uitziet. ‘Ik draag een jeans en hemd’ had hij lachend gezegd.  Ja doh, zo liepen er wel meer. ‘Ik herken jou wel’ zei hij plagend. Tja, is ook niet moeilijk met mijn knalrode haar.

Op het terras was er geen tafel meer vrij, binnen stond iedereen recht en weerklonk de muziek zo hard dat praten moeilijk werd. Maar blijkbaar was er nog een leeg bovenverdiep met zeteltjes. Naar boven dus.  

 

En dan zou je denken, zeteltjes, niemand die ons kon zien, muziek, …

Neeeeeeeeeeih, zo was het niet. We hebben leuk gepraat maar that’s it. We hadden het dan ook hoofdzakelijk over de kids en school.  Hij lijkt me een superpapa, lieve man die leeft voor zijn gezin en die erg van regels en gewoontes houdt. En dat laatste is niks voor mij.  We hadden een leuke babbel maar er was geen aantrekking of geflirt. 

 

Misschien spreken we nog wel eens af om het over de psychologische gevolgen van gescheiden ouders bij kleuters te hebben of om een creatieve tentoonstelling te bezoeken met onze kids maar spannendere dingen zie ik met hem niet gebeuren.

 

NEXT.

11:53 Gepost door Elle in Date - mannen | Permalink | Commentaren (9) | Tags: next, date, msn |  Facebook |

Commentaren

Nice Nieuwe mensen leren kennen en nieuwe, goede vrienden maken is al even belangrijk als een relatie lijkt mij zo...

Gepost door: Anna Stesia | 22-09-06

ik zie zelden spannender dingen gebeuren met mijn dates...
of ben ik echt kieskeurig :s

Gepost door: lord cms | 22-09-06

liedje we zullen doorgaan lalala we zullen doorgaan, tot het een hit zal zijn :ppp

Gepost door: roedi | 23-09-06

Misschien ... of is dat alleen mijn gedacht, is het toch eerder kunstmatig dat afspreken via een datingsite? Als je gewoon iemand tegenkomt, en daar na de eerste avond mee afspreekt om iets te gaan doen, weet je of er een vonk is of niet. Als je natuurlijk niet héél erg op zoek bent naar een relatie, is dit wel de manier om nieuwe mensen te leren kennen. Het spreekt me wel aan, zo afspreken met mensen die je via internet leert kennen, maar ik zou het nooit durven denk ik. :-/

Gepost door: Toulouse | 25-09-06

@toulouse (en anderen ook) nja op zoek gaan anar een relatie via dating is niet echt een goeie manier, vandaar ad tal die profielen op die sites altijd "vriendschap zoeken" lol
maar mensen ontmoeten via internet si leuk en veel makkelijker dan op café waar je nauwleijsk van je eigen groepje loskomt
persoonlijk heb ik in de jaren dat ik blog al heel veel leuke mensen ontmoet en de meeste die blijf ik regelmatig zien

het hangt allemaal af van je ingesteldheid

Gepost door: lord cms | 25-09-06

Dating(sites en al) Mijn indruk is dat die datingsites en huwelijksbureau's en zo nogal klinisch overkomen. Mensen zitten maar op hunne pc te tokkelen ergens alleen in hun huis, op zoek naar hun "grote geluk". Het enige wat je tegenkomt zijn? Juist: mensen die alleen thuis op hunne pc zitten te tokkelen! (juist diegenen die je niet wil hebben dus) De oude manier vind ik nog altijd de beste: ga uit (waar ge u goed voelt), trek u van al die uitvijzers niets aan. Ga enkel om u te amuseren (ingesteldheid: ik heb niemand nodig, ben volledig gelukkig zoals het nu is), zuipt eens goed en praat veel tegen onbekende mensen (interessante en minder interessante) en voor ge het weet zie je dat alles effectief is zoals je het zou willen. (garantie, gelijk hoe of wat je wilt)

Gepost door: Yoda | 26-09-06

@ yoda en de rest Mijn ervaring is dat iemand leren kennen in het uitgangsleven zeker zo moeilijk en oppervlakkig is als via internet. Al eens proberen praten in een danscafé of discotheek? Ieder hangt in zijn eigen groepje en contact leggen is allesbehalve simpel. En ja, zot doen, zuipen en plezier maken tot 's morgens vroeg doe ik al maanden maar het levert me alleen meer shit op. Ik heb er mijn botten van vol.

Gepost door: Elle | 26-09-06

Bah nee, iemand leren kennen in een danscafe is zo simpel als in de pot leren pissen, gewoon een beetje oefenen. Zeker als vrouw valt het toch mee: je legt subtiel contact; de manier van kijken zegt genoeg om jouw boodschap aan de juiste persoon over te brengen(goede verstaanders hebben weinig woorden nodig). Enne die luide muziek: bij die eerste kennismakig moet je nog niet direkt je leven vertellen, amuseer je gewoon samen, de rest volgt wel op gepaste tijden. (je kan nog altijd het adres van je blog doorgeven, huiswerk tegen de 2de date ;-))
of is het pas dàn eigenlijk een eerste date??

Gepost door: Yoda | 26-09-06

This is website.a lot of guys can service for you , most skilled levelers and The price of power" target="_blank">http://www.game-powers.com/powerleveling.jsp">power leveling. Give all customers the best and cheap price. The best and securest way to power level your character to your desired high level fast. the website already have done near a number of orders for wow" target="_blank">http://www.game-powers.com/wow-power-leveling/">wow power leveling and offers professional powerleveling service on most popular MMOGs.

Gepost door: NIKA | 01-03-08

De commentaren zijn gesloten.